tour-image

PARADIJSELIJKE BAAIEN

(4 dagen-3 nachten) Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen we met onze Turkse gulet mooie baaien, eilanden en kustplaatsen, zoals Marmaris, Göbün, Tersane, Göçek en Fethiye bezoeken.

Vanaf: 250,00 €
Details
tour-image

GRIEKSE EILANDEN & BODRUM

(8 dagen- 7 nachten) Dit is een unieke mogelijkheid om met een turkse gulet langs Bodrum en de griekse eilanden van de Egeïsche- en Middellandse zee te varen. Tijdens deze reis zult u historische plekken zoals de oude Halicarnassus in Turkije en de adembenemende eilanden Knidos, Rodos, Inceburun, Bencik, Dirsekbükü, Nisyros en Kos. 

Vanaf: 610,00 €
Details
tour-image

DANSEN MET APHRODITE

(8 dagen- 7 nachten) Tijdens deze reis met een turkse gulet zullen we langs prachtige plekken varen zoals Marmaris, Dalyan en Fethiye of genieten van de natuurlijke pracht en praal van de van de Göçek baaien. Ook zullen we Göbün, de blauwe baai, Turunc Pinari en de Cleopatra baaien bezoeken. De laatstgenoemde was de favourite badplaats van de Egyptische koningin

Vanaf: 425,00 €
Details
tour-image

BLAUWE PARADIJS

(8 dagen – 7 nachten) Op een turkse gulet zult u adembenemende plekken zoals Fethiye, Dalyan en Marmaris bezoeken, evenals de de natuurlandschappen van de Göcek baaien. Ook zullen we naar de Yassica eilanden, Cleopatra strand, Aga en Ekincik baaien. De laatste gehele dag zullen we in Fethiye zijn voor Paragliding van de Babadag berg!

Vanaf: 599,00 €
Details
tour-image

BODRUM HALICARNASSUS BLUE CRUISE

(8 dagen- 7 nachten) Tijdens deze blue cruise met een turkse gulet zult u de historische stad Halicarnassus, het huidige Bodrum, leren kennen. Zo ook zullen we langs prachtige baaien, dorpen aan de kust en eilanden varen. We zullen naar de Orak en de Zeven eilandn varen, de Cleopatra baai, Tuzla en Longoz of de gezellige vissersdorpen van Cokertme en Karacazogut en langs vele andere mooie en natuurlijke plekken.

Vanaf: 570,00 €
Details
tour-image

TOUR MED

Tijdens deze indrukwekkende reis zult u prachtige plekken ontdekken zoals, Fethiye, Kizilada of Ölüdeniz. Laatstgenoemde staat bekend als het mooiste strand van Turkije. Ook zullen we naar Aga Limani varen, Ekincik, Tersane en langs de schitterende Göcek baaien.

Vanaf: 700,00 €
Details
logo-advisor